KOLEJ GİBİ DEVLET OKULU ‘BELEN GAZİ ABDURRAHMAN PAŞA İLKOKULU’NA “YILIN YENİLİKÇİ EĞİTİM MARKASI” ÖDÜLÜ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Farklı bir okul profili sergileyen, eğitim-öğretimde dijital ve e-güvenlik uygulamalarını etkin olarak kullanan, öğrencilerin gelişimi için pek çok faaliyeti hayata geçiren, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları destekleyen Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu “Yılın Yenilikçi Eğitim Markası” ödülüne layık görüldü. Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, okulda düzenlenen ödül törenine katıldı. Daha önce de e-Twinning School kalite etiketi ve bayrağı almaya hak kazanarak Belen’de bu ünvana sahip tek okul olan Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu, e-Twinning School etiketi ile Avrupa seviyesinde yüksek görünürlüğe sahip olan öncü bir okul olduğunu kanıtlamıştı.
Kurucu ve imtiyaz sahipliğini ekonomist Seyhan Tan’ın yaptığı www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu tarafından 2022 yılı Hatay’a Değer Katanlar Ödülleri kapsamında dijital mecralar üzerinde yapılan araştırmalar, kamuoyu eğilim yoklamaları ve saha çalışmaları sonucuna göre Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu “Yılın Yenilikçi Eğitim Markası” ödülüne layık görüldü. Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Müdürü Mehmet Dönmez, okul adına ödülü düzenlenen törenle Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile www.hataymetropol.com & Metropol VIP Dergisi Yayın Grubu imtiyaz sahibi Seyhan Tan’ın elinden aldı.
Başarının bir ekip çalışması olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Mehmet Dönmez, gurur ve mutluluğunu Belen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Asparg ve Serdal Sönmezer, Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Müdür Yardımcısı Mahir Kalender, öğretmenler, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrencilerle paylaştı. Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrenci, öğretmen, Okul Aile Birliği Üyeleri ve velileri Okul Müdürü Mehmet Dönmez nezdinde kutlayarak, bu güzide eğitim yuvasının başarılarının devamını diledi. Öğrenciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz, çocuklarımızı ve eğitimi çok önemsediklerine vurgu yaptı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>