SÖNMEZ’DEN BAŞARILI SAĞLIKÇILARA TEBRİK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez yoğun çalışma gerçekleştiren sağlıkçılara verdiği sonsuz desteğin karşılığını aldı. Sağlık camiasının en büyük destekçisi olan Sönmez’in destekleriyle hastanede ilk olan bir operasyon başarıyla gerçekleşti. Hastane Kalp Damar Cerrahisi ekibi tarafından başarılı bir ilk daha gerçekleştirildi. Ciddi Aort kapak darlığı olan hastaya Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk kez uygulanan dikişsiz (sütürless) Aort Kapak Raplasmanı operasyonu yapıldı.

SÖNMEZ HEYETİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Yapılan bu operasyon ile hastaya cerrahi müdahale süresi kısaltılıp hastanın mortalite (Ölüm) ve Morbidite (Komplikasyonlar) riski azaltılarak yaşam kalitesi arttırılmış oldu. Sağlıkçıları makamında ağırlayan Sönmez, sağlıkçılara yoğun çabalarından dolayı teşekkür ederek her daim destekçileri olduğunu kaydetti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>