HERŞEYİN SEBEBİ MANTIĞINDA YATAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi için” çıkarılan ama aileleri darmadağın eden 6284 sayılı kanun sebebiyle 5 yılda 2 milyon erkek evden uzaklaştırma cezası aldı.
Bu durum ülkemiz için felaket olmaya gitmektedir.Bu kanun yüzünden cinayetler artmaktadır.Babalar evden uzaklaşınca çocuklar da travma geçirmiş olacak. Babasız ortamda büyüyen çocuklar uyuşturucu bağımlısı olacak. Yapılan araştırmalara göre dağılmış ailelerin çocuklarının bu yollara girdiği biliniyor. 6284 Yasası kadına şiddeti önlemek için çıktı ama çıktıktan sonra istatistiklere baktığımızda cinayet sayısı sürekli artmaktadır.2 milyon insan evden uzaklaştırıldığında istihdam ve ekonomi çöker.Bunalım ve buhranlar artar.Her gün izlediğimiz ve eleştirdiğimiz cinayet ve benzeri haberlerin sayısı maalesef artmaktadır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>