İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış


İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle Bilim Kurulunun tavsiyeleri, İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda İl ve İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarının pazar yerlerinin kurulması ve işleyişine yönelik aldığı karar ve önlemler doğrultusunda pazar denetimleri aralıksız devam ediyor.
DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Salı Pazarı ve Sarıseki semt pazarlarında denetimlerini ve kontrollerini sürdüren Başkan Yardımcımız yönetimindeki Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sosyal mesafe konusunda pazar esnafımıza ve alışveriş yapan vatandaşlarımıza hatırlatmalarda bulundu ” dedi.
Başkan Tosyalı, ”Ekiplerimiz diğer yandan da pazar giriş ve çıkışlarında halkımıza dezenfektan, maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştiriyor. Birlikte Başaracağız ” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>