BERBER, GÜZELLİK SALONU ve KUAFÖR SAHİPLERİNE GENELGE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

İl Hıfzıssıhha Kurulunun 21.03.2020 tarih ve 05 nolu kararı ile Berber, Kuaför  ve güzellik salonları faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasına ilişkin kararlar alınarak bugüne kadar uygulanmaktaydı.

Korono Virüs salgınının etkileri göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför vb. iş yerlerinin belirlenen kurallara uyulması kaydıyla 11.05.2020 tarihinde faaliyete geçebileceklerine ilişkin alınan kararları tebliğ etmek üzere ilçemizde bulunan Berber, Kuaför ve güzellik salonları sahipleri davet edilerek toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık Konferans salonunda 07.05.2020 tarihinde Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN başkanlığındaki düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Ertan AYDIN, Emniyet Amiri Serkan BEYOĞLU, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa BAKIR, Belediye Zabıta Müdürü Mehmet EKİZ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit KANAT ve İlçemizde faaliyet gösteren Berber, Kuaför ve güzellik salonları sahipleri katıldı.

Kaymakam BASKIN tarafından, İçişleri Bakanlığının Berber, Güzellik Salonu, Kuaförler  Genelgesi ve 32 nolu İlçe Hıfzıssıhha kurulu kararlarının maddeleri doğrultusunda uyulması gereken kurallar  tek tek okunarak, karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm yolları üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Kaymakam BASKIN; Değerlendirmeler sonunda belirlenen kurallara uyularak çalışılması temennisiyle  katılımlarından dolayı işyeri sahiplerine teşekkür ederek bol kazançlı günler diledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>