HBB ŞEHİT AİLELERİNE FİDE DAĞITTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ürettiği, toplumun her kesimini önemseyen çalışmalarından biri olan “Balkonda Umut Yeşeriyor” projesi kapsamında saksı içerisindeki fideler vatandaşlara ulaştırılıyor.

 Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs nedeniyle evde kalması zorunlu olan ve dışarı çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımız için üretilen proje çerçevesinde ekipler fide dağıtımını gerçekleştiriyor.

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2.Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk koordinesinde çalışmalarını yapan ekipler, 6 ilçeyi kapsayan ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımız ile meslek gruplarını içeren projede şehit ailelerini de unutmadı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş talimatları doğrultusunda proje kapsamında yapılan dağıtımlar, Hatay’da balkon bahçeciliğinin yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.

 Kendilerine ulaştırılan fidelerin hayatlarına yeni bir yön kazandırdığını ve uğraşacak yeni bir hobi olduğunu vurgulayan şehit aileleri projeyi hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile projeye emeği geçen ve dağıtımını gerçekleştiren personellere teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>