Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile Değerlendirme toplantısı yapıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın ve Genç Girişimci Kurullarının Başkanları İcra Kurulları ve İl Yönetimleriyle webinar yoluyla bir araya geldi.
Salgın sonrası ülke çapında girişimcilerin yaşadığı sıkıntılarının ele alındığı toplantıda, Kurul üyesi girişimciler ilgili kamu idarelerine iletilecek konuları aktardılar.

Hatay İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ali Dablan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun Başkanlığında tüm Türkiye Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurullarının webinar üzerinden katılım sağladığı Covid-19 salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar konulu seminere Hatay Genç Girişimciler Kurulu olarak katılım sağladık” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>