SAĞLIK YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

 

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa HAMBOLAT başkanlığında; Müdürlüğümüze ait Davud-i Antakya toplantı salonunda sağlık yöneticileri toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Başkan. Başkan Yardımcıları, Ağız diş sağlığı merkezleri ve hastanelerimizin başhekimleri ile sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

Toplantıda; Covid-19 pandemisinde, normalleşme döneminde sunulacak hizmetler ile sağlık tesislerinin genel durumu, yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve kaliteli sunumuna yönelik değerlendirilmesi, koordinasyonun sağlanması ile Bakanlığımızın talimatları sağlık yöneticileri tarafından düzenli takibinin yapılması gibi konular gündeme alınıp değerlendirilmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa HAMBOLAT toplantı sonunda yaptığı konuşmada;

“Halkımızın sağlığı için günümüzün en büyük problemi olan Covid-19 pandemi sürecinde büyük fedakârlıklarla görev yapan tüm yönetici ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>