MURSALOĞLU VE YILMAZ’DAN HGC’YE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Yılmaz, HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret ettiler.

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Yılmaz, geçtiğimiz yıl Aralık ayı içerisinde 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek göreve seçilen Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yönelik tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Covid 19 Küresel Salgını nedeniyle tebrik ziyaretini gecikmeli olarak gerçekleştirdiğini ifade eden Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu, “Öncelikle gerçekleştirmiş olduğunuz genel kurul sonrasında Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde göreve seçilmenizden dolayı şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Basın, demokrasinin olmazsa olmazlarındadır. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla mesai mefhumu gözetmeksizin emek veren basın mensuplarının emekleri inkar edilemez. Belediyecilik faaliyetlerimizi basın mensupları sayesinde kendi mecralarında yayınlayarak milletimize aktararak önemli bir görevi ifa etmektedir.” dedi.

Türkiye’yi etkisi altına alan Covid 19 Küresel Salgını nedeniyle tebrik ziyaretlerini gecikmeli olarak yaptıklarını belirten Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu, “Yaklaşık 3 aydır Türkiye’yi etkisi altına alan Covid 19 Küresel Salgını’nın başlaması neticesinde tebrik ziyaretimizi yapmak bugüne nasip oldu. İnşallah salgın sürecini devletimizin aldığı kararlar ve kurallar sonrasında sağlıklı bir şekilde atlatır ve yeniden sizlerle birlikte daha fazla bir araya gelme imkanına kavuşmuş oluruz. Gerçekleştirilen genel kurul sonrasında seçilme başarısı gösteren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tüm basın çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>