HALUK GÖRÜN TFSKD AKDENİZ BÖLGE SORUMLULUĞUNA GETİRİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) genel merkez Yönetim ve Disiplin Kurulu toplantısı Şehzadeler şehri Amasya’da yapıldı.
Türkiye genelinde 65 ilde şubesi bulunan ve 2600 üyesi olan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) toplantısı Genel Başkan Hüseyin Doğan başkanlığında Amasya’da yapıldı.
Genel Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Görün, oy birliği ile Antalya, Adana, Hatay, Mersin, Isparta, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Burdur illerinden sorumlu Akdeniz Bölge Sorumluluğuna seçilmesi bölgemizde sevinçle karşılandı. Zafer Koç Disiplin Kuruluna, Şerafettin Okurlar da Denetleme Kurulu yedek üyeliğine seçildi.
Gazetecilerin sorularını cevaplayan (TFSKD) Akdeniz Bölge sorumlusu Haluk Görün, ” Amasya’da yapılan toplantıda, beni Akdeniz Bölge sorumluluğu görevine layık gören Genel Başkanımız Hüseyin Doğan’a, Yönetim kurulumuza ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>