BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: İSKENDERUN KURBAN SATIŞ YERİ HAZIR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık alımlarını rahat ve hijyenik bir ortamda sağlaması için kurban pazarı yerini hazır hale getirdi.

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı, güvenilir ve huzurlu bir ortamda yerine getirebilmesi için gerekli bütün tedbirleri alan İskenderun Belediyesi, Kurban Bayramı’nın ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan bayramın ruhuna uygun bir şekilde kutlanması için yoğun mesai harcıyor.

Bu çerçevede Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,petrol ofisi yanındaki boş arazide belirlenen kurban satış alanında incelemelerde bulundu.

HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi halkın rahat ve fiziken uygun mekanlarda kurban alımına yardımcı olmak ve hayvan satıcılarının düzgün bir ortamda kurbanlık satışlarını yapabilmeleri amacıyla kurban pazarını hazır hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Petrol ofisi yanındaki boş araziyi  vatandaşların ve hayvan satıcılarının bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri Kurban Satış Alanını hizmete hazır hale getirdik” dedi.

Başkan Tosyalı, “Ayrıca belirlediğimiz satış noktasındaki kurbanlıklar, görevli uzman veteriner hekimlerin kontrolünden geçiyor.Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de, Kurban Bayramı süresince satış ve kesim alanlarında vatandaşların, huzurlu bir bayram geçirmeleri için görev başında olacak” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>