TOPLU TAŞIMADA DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği kent içi toplu taşıma rehabilitasyon çalışmalarıyla vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamaya devam ediyor.

Büyükşehir yetkilileri, Altınözü-Antakya ve Yayladağı-Antakya güzergahında hizmet veren toplu taşıma araçlarının rehabilitasyon çalışmaları kapsamında yenileceğini ifade etti.

Büyükşehir yetkilileri ayrıca 17 No.lu PAC, 21 No.lu Kırıkhan-Antakya, S.S 43 No.lu ile S.S 55 No.lu Reyhanlı-Antakya, 35 No.lu Hassa-Dönmez, 18 No.lu Kırıkhan-İskenderun, 45 No.lu Reyhanlı-Kırıkhan-İskenderun ve 144 No.lu Kumlu hatlarında hizmet veren 8 kooperatifin de rehabilitasyon çalışmaları kapsamında yeni ve modern araçlarla hizmet vereceğini belirtti.

Rehabilitasyon çalışmaları kapsamında yeni araçların engelli vatandaşların kullanımına uygun ve elektronik kart sistemiyle hizmet vereceğini ifade eden yetkililer, vatandaşlar daha nitelikli ulaşım hizmeti alacağını sözlerine ekledi.

Büyükşehir yetkilileri ayrıca, Hassa ve Payas ilçelerindeki dönüşüm projelerinin bittiğini ve en yakın zamanda hizmete geçirileceğini duyurdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>