FATİH TOLUYAĞ KONYASPOR’DA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Bölgemizin genç ve yetenekli spor adamı Süper lig ekiplerinin gözdesi haline geldi…
FATİH TOLUYAĞ KONYASPOR’DA
Uzun yıllar Türk Futboluna profesyonel futbolcu olarak hizmet ettikten sonra bölgemizin alt yapıda en önemli kulüplerinden biri olan Karaağaç spor’da alt yapı teknik sorumlusu olarak devam eden spor adamı Fatih Toluyağ, Süper lig takımlarının gözdesi haline geldi.
Süper  lig ekibi Konyaspor Altyapı Kordinatörü Taner Ay ve Akademi Kordinatörü Taygun Yavaş ile yaptıkları ortak açıklamada Karaağaçspor Altyapı Teknik Sorumlusu Fatih Toluyağ’ı Konyaspor Futbol Akademisi ve Hatay Scout bölge sorumluluğuna getirdiklerini belirttiler.Bununla birlikte hem Karaağaçspor hemde tüm Hatay’daki elit ve genç yetenekleri takımımıza kazandırması için tecrübesi ve bilgi birikimine güvendiğimiz Fatih hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. Hatay’da kuracağımız bu yapı ile bölgedeki tüm takımlarda yer alan genç yetenekleri takibe alarak Konyaspor’a kazandırma çabası içerisinde olacağız. inşallah bu birliktelik ile hem Konyaspor’a aynı zamanda ülke futboluna büyük katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz” dediler..
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>