HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR İSKENDERUN İÇİN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’a değer katacak projelere destek veriyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile makamında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak, kente yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Fatih Tosyalı, “İlçemize katkı anlamında her milletvekilimiz bizim için elinden geleni yapıyor. Sayın vekillerimize hizmetlerimize destekleri için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette, İskenderun’a yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Milletvekili Abdulkadir Özel, Başkan Fatih Tosyalı’nın çalışmalarını beğeniyle takip ettiğini belirterek, İskenderun için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun’un ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine katsı sağlayacak projelerin yanında olduklarını vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>