İskenderun İlkokulu pandemi önlemleri kapsamında yeni eğitim dönemine hazır

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle okulda kişisel hijyenin nasıl sağlayacağına dair velilerin aklında bir çok soru var. İskenderun İlkokulu’nda pandemi dolayısıyla okulların açılmasına az bir süre kala gereken tüm önlemler alınmış durumda. Okul idarecilerinin çabalarıyla VIP eğitim hizmeti sunan İskenderun İlkokulu’nda yeni eğitim öğretim dönemi faaliyetleri öncesinde sosyal mesafe, ortak kullanım alanları ve sınıflarda en uygun oturma düzenleri planlanarak, çocukların güvenli bir ortamda eğitim almaları hedefleniyor.  Veliler eğitim yuvasındaki çalışmalardan memnun. Okul idarecilerinin sıkı ve titiz hijyen uygulamaları, çocuğunu okula göndermekte tereddüt yaşayan anne babaların yüreğine su serpiyor.

İskenderun İlkokulu, eğitimde çocukların özgüvenli ve donanımlı yetişmeleri için çok yönlü aktivitelerle destekleyerek, eğitimde güzel bir tablo ortaya koyuyor.

İskenderun İlkokulu’nun faaliyete başladığı ilk günden bu yana, gece gündüz demeden hizmet etmeyi kendine şiar edinen Müdür Yardımcısı Sevgi Petek, çocuk sevgisinin yoğunluğunu eğitim neferliğine harcamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtiyor. “Çocuklar geleceğimdir” anlayışıyla okulda idarecilerle birlikte pek çok ilke imza atan Müdür Yardımcısı Sevgi Petek, gerçek bir eğitim neferi olarak geleceğimiz olan çocukların iyi bir ortamda yetişmeleri için azim ve özveriyle görev yapıyor.  Sorumluluk sahibi, idealist ve yeniliklere açık yapısıyla öğrencilerle ve velilerle güçlü bir bağ kuran Petek, çocukların özgüveni gelişmiş ve üretken bireyler olarak geleceğe hazırlanması için çaba sarf ediyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>