İSKENDERUN KAYMAKAMI İSKENDER YÖNDEN PANDEMİ DENETİMİNDE PAZARDAYDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin talimatları doğrultusunda İskenderun Kaymakamı .İskender Yönden’in koordinasyonuyla, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların yöneticileri ve personeli ile, mahalle muhtarları, esnaf ve meslek odaları temsilcileri, genel kolluk birimleri ve özel kolluk birimlerinin katılmıyla oluşturulan özel ekiplerce; “Kontrollü Sosyal Hayat” döneminde temel prensip ve esaslar olarak ön plana çıkan maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik vb. hususların yanı sıra bütün iş kolları ve yaşamın tüm alanları için belirlenen tedbirler ve kurallara uyulup uyulmadığına yönelik denetim titizlik ve hassasiyetle sürdürülmekte olup, ayrıca içinde bulunulan döneme yönelik farkındalığı artırmak için de çeşitli uygulamalar icra edilmektedir.
Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök ve zabıta ekiplerinin katılımından oluşan heyet; İlçemiz Barbaros Mahallesi’nde Perşembe günleri kurulan pazar yerini ziyaret ederek, maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kuralları bakımından denetim yapıldı.
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>