İTSO İŞYERİ YANAN NAS GIDA’YI ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İTSO Başkanı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Yeter Yangında Zarar gören üyelerini ziyaret ederek acılarına ortak oldu

İTSO Başkanı Yılmaz; “TOBB ve İTSO olarak yangında mağdur olan üyelerimizin yanındayız”

 

     İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, hafta sonu Belen İskenderun ve Arsuz’da meydana gelen orman yangınında iş yerleri yanan İTSO üyelerini ziyaret ettiler.

Cuma, Cumartesi günü meyana gelen orman yangınında yüzlerce dönüm orman yanarken, ev ve iş yerleri de çıkan yangında hasar gördü.

Can kaybının yaşanmadığı orman yangınında özellikle  Belen-Sarımazı Arsuz  Nardüzü bölgesinde faaliyet gösteren ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan fabrikalarda  maddi  hasarlar oluştu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter Nas Gıda sahipleri Selahattin Nas ve Fariz Nas’ı fabrikalarında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yangının çıktığı ilk günden itibaren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendilerini aradığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “TOBB Başkanımız ve İTSO olarak yangında zarar gören üyelerimizin yanlarında olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz. Bir  daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyor, Tekrar geçmiş olsun diyoruz. Tek tesellimiz yangında can kaybının yaşanmamasıdır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>