Reyhanlı’da 4 yabancı metamfataminle yakalandı!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Reyhanlı NSM Grup Amirliği ekipleri bir araçta halk arasında kristal, ateş buz, met gibi isimlerle bilinen kuvvetli bağımlılık yapıcı etkisi olan renksiz kokusuz sentetik bir madde, yaklaşık bir kilogram metamfatamin ele geçirdi. Edinilen bilgilere göre, Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü NSM (Narkotik Suçlarla Mücadele) Grup Amirliği ekipleri Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde,  79… plaka sayılı aracı kontrol uygulama noktasında durdurdu. Araçta yapılan detaylı aramada, daralı ağırlığı 974 gram olan Metamfetamin maddesi ele geçirildi. El geçirilen suç unsuruyla ilgili araç içerisinde bulunan R.K., E.A., S.E. ve İ.N. isimli yabancı uyruklu şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma suçundan işlem yapıldı.  Şahıslar mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

METAMFATAMİN KULLANIMI ARTIYOR!

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Hatay’da da kullanımın arttığı gözlenen, metamfatamin maddesinin, uzun süreli kullanımı dolaşım, solunum, nörolojik sorunlarla birlikte anksiyete, saldırganlık ve depresyon gibi birçok ruh sağlığı sorununa neden olduğuna dikkat çekiliyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>