Cumhuriyet’in 97. Yıldönümü Kutlandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Bayramının 97.yılı düzenlenen kutlama programı çerçevesinde törenlerle kutlandı. Kutlama etkinlikleri, 28 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’de Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başladı.

Kutlama programı 29 Ekim Perşembe günü saat 09:45’de Hükümet Binası avlusunda Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN, Kaymakam Refiki İbrahim İŞLEYEN, Belediye Başkanı İbrahim GÜL, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katılımında; Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi, Kaymakam Hayrettin BASKIN’ın günün anlam ve önemini belirtir konuşmaları devam ettirilerek, Kaymakam BASKIN’ın tebrikleri kabulü ile sona erdi.

Ayrıca, Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Belen Belediye Başkanınca işyeri ve evlere Bayrak dağıtımı ve şehrin cadde ve meydanlarında Zabıta aracı ile milli marşların ses yayını yapılması ile 97.Yıl dönümü kutlamalarına halkın da coşku ile katılımı sağlandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>