“HANZO GROUP” IRAK’A, LİMAKPORT İSKENDERUN LİMANI ÜZERİNDEN TRANSİT TAŞIMACILIKLA GÜÇLÜ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

“HANZO GROUP” IRAK’A, LİMAKPORT İSKENDERUN LİMANI ÜZERİNDEN TRANSİT TAŞIMACILIKLA GÜÇLÜ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

İskenderun’a adeta çıkarma yaparak lojistik sektörüne yepyeni bir soluk kazandıran Hanzo Group, sektörde güçlü bir ivmeyle ilerliyor. Limakport İskenderun Limanı’nın başta Irak’ta olmak üzere transit taşımacılığı canlandırma girişimleri, olumlu sonuçlar vermektedir. Merkezi İskenderun’da bulunan Pars Shipping Lojistik ile Irak-Erbil merkezli Hanzo General, güçlerini İskenderun’da Hanzo Group çatısı altında birleştirdi. Hanzo Group, tüm dünya limanlarından Irak’a Limakport üzerinden transit taşımacılığı gerçekleştirerek, lojistik sektörüne artı değerler kazandırıyor. Hanzo Group bileşenlerinden olan ve Mustafa Uçar’ın önceki yıllarda sektöre kazandırdığı Pars Shipping Lojistik; bölgemizde birçok büyük ölçekli şirketlere gemi acenteliği, kiralama, Ro/Ro ve deniz/kara konteyner taşımacılığı hizmeti veren bir lojistik markasıdır. Merkezi Irak-Erbil olan Hanzo General köklü bir geçmişe sahip olup aynı zamanda Çin, İtalya ve Ukrayna başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde şubeleri bulunmaktadır. Türkiye’deki ilk şubesini ise İskenderun’da açtı. Bununla birlikte Pars Shipping Lojistik ve Hanzo General’in sinerjisinden İskenderun’da Hanzo Group markası doğdu ve Mustafa Uçar’a teslim edildi.

HANZO GROUP “MUSTAFA UÇAR” YÖNETİMİNDE SEKTÖRDE STANDARTLARI YÜKSELTİYOR

Tüm dünya limanlarından Türkiye’ye aynı zamanda Türkiye’den tüm dünya limanlarına hizmet veren Hanzo Group Türkiye CEO’su Mustafa Uçar, lojistik sektörünün içinden gelen bir isim. Uzun yıllara dayanan sektör tecrübesine sahip. Bu bilgi birikimi sayesinde; gemi acenteliği, lojistik, gemi kiralama, freight forwerder faaliyetleriyle piyasalara kendini kabul ettirmeyi başardı. Kendisi aynı zamanda İskenderun Deniz Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. Değişim rüzgarlarını arkasına alarak lojistik sektöründe kalite çıtasını yükseltmek için yoğun çaba gösteriyor. Atılımcı ve cesur kimliğiyle tanınmaktadır. Bugüne kadar kurduğu iş modelleriyle genç yaşına rağmen, iş dünyasında üstün performansıyla bilinir. Yoğun iş yaşamı ve yüksek temposuyla farklılığını koruyor. Attığı doğru ve isabetli adımlarla adından başarıyla söz ettiriyor. Yaşam boyu sürdürülebilir başarıyı hedefleyen genç jenerasyonun gurur kaynağı olarak, üretkenliği ve kendine olan haklı güveniyle öne çıkıyor. Hanzo Group Türkiye CEO’su Mustafa Uçar, tüm dünya limanlarından Irak’a Limakport İskenderun Limanı üzerinden transit taşımacılık faaliyetlerini gerçekleştirerek, ekonomik, sorunsuz ve hızlı sevkiyat yaparak geliştirdiği çözümlerle ve rekabetçiliğini arttıran güçlü altyapısıyla müşterilerine hedeflerini yakalamalarında ciddi katkılar sağlıyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>