Halkın Huzur ve Güvenliği Ortak Paydamız

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Özçelik İş Sendikası’nı ziyaret ederek yeni binayı gezdi, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu tarafından ağırlanan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kentte huzur ve güven ortamının sağlanmasında bölgenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından Özçelik İş Sendikası’nın da sorumluluklarını yerine getirdiğini ifade ederek, Başkan Güngör ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör de, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i yaptığı başarılı operasyonlar, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında attığı önemli adımlardan dolayı tebrik ederek, “Sendika olarak tüm üyelerimiz nezdinde, sadece yetkili olduğumuz işletmelerde değil, Hak İş bünyesinde tüm iş kollarımızda faaliyet gösteren şube üyelerimizle birlikte halkın huzur ve güvenliği için çalışan emniyet güçlerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Binada incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Güneş, tüm ayrıntılarıyla herşeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube binasının bölge halkının hizmetine açık olmasından da memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>