Hatay Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri arı gibi çalışıyor… BÜYÜKŞEHRİN MEGA PROJESİNE VATANDAŞLARDAN ÖVGÜ!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mega projelerle Hatay’a çağ atlatmakta kararlı. EXPO 2021 Fuarı’na ev sahipliği yapacak olan Hatay, Büyükşehir Belediyesi’nin kazandırdığı büyük projelerle de adından söz ettiriyor.  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları’yla birlikte EXPO Antakya Alanı Dönel Katlı Kavşağı’nın inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında olan ancak yapımını gerçekleştirmek üzere Büyükşehir Belediyesi’ne protokolle devredilen Antakya Çevreyolu üzeri Prime Mall AVM ile Adliye Sarayı arasındaki alanda EXPO Antakya Alanı Dönel Katlı Kavşağı”nın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın üçüncü büyük organizasyonu olarak kabul edilen EXPO 2021 için hazırlıklarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ikinci Hatay’ın ise ilk dönel kavşağını Hatay’a kazandırdı. Çalışmaları yerinde inceleyerek dönel katlı kavşak hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, “89 gün önce dönel kavşağın temelini attık. 89 günde arkadaşlarımız çok önemli işlere imza attılar ve bu dönel kavşağın trafiğe açılmasını sağladılar. Batı Antakya ile yine Batı Antakya’nın Amanos tarafındaki resmi kurumların, yeni yerleşim yerlerine açılan yerlerin ve Expo’ya giden önemli bir kavsak noktasında bu dönel kavşağı yaptık” dedi. Başkan Savaş, projeyi kendi imkanlarıyla yaptıklarını ve bu kavşak sayesinde trafiğin durmayacağını sözlerine ekledi. Vatandaşlar da Başkan Savaş’a teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>