DEPLASE ÇALIŞMALARI İLE ALTYAPI DÜZENİ SAĞLANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), eskiden döşenen içme suyu ve kanalizasyon hatlarının özel mülk ile arsa bölgesinde bulunan kısımlarının deplase edilmesi adına çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Altyapı hizmetinin sorunsuz ve düzenli bir şekilde verilebilmesi amacıyla iletilen arıza ile sorunların giderilmesi için çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Altınözü ilçesine bağlı Babatorun Mahallesi’nden gelen şikayet üzerine çalışma başlatıldığını aktardı.

Yapılan incelemeler sonrasında Babatorun Mahallesi’ndeki bir arsa içerisinde bulunan eski kanalizasyon deplase edilerek yenilenmesi amacıyla harekete geçen HATSU ekipleri, 300’lük koruge borular ile toplamda 360 metre yeni hat döşeyerek 7 adet muayene bacası ile ana hatta bağlantılarını gerçekleştirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>