ARSUZ DEVLET HASTANESİ’NDE YER TESLİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Devlet Hastanesi ihalesi sonuçlandırılıp sözleşme imzalanırken önümüzdeki hafta içerisinde bakanlıkça ilgili firmaya yer teslimi gerçekleştirileceği bilgisi sağlık teşkilatı yetkililerince müjdelendi.
Araziyi Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal, yerinde gezip incelerken önümüzdeki hafta içi ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacağı bilgisi verildi.
Milletvekili Özel, yaptığı açıklamada Hatay Milletvekilleri olarak Hatay’ın tüm sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı’nı adeta markaja aldıklarını ifade ederek Belen Devlet Hastanesi’nin de yer tesliminin yapıldığını ve önümüzdeki hafta içi Arsuz Devlet Hastanesinin de yer tesliminin de yapılarak en kısa zamanda tamamlanması ve hizmete açılması için takipçisi olacaklarını ifade etti. Kaymakam Musa Sarı da emeği bulunan, katkı sunan başta Hatay Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere Milletvekili Abdulkadir Özel ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile İl Sağlık Müdürü Doktor Mustafa Hambolat ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>