BAŞKAN FATİH TOSYALI KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,belediye olarak İskenderun’a hizmet noktasında yoğun bir gayret ile çalıştıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.
Serinyol 8.Komando Tuğay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt , Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Karahan ve Denizciler Mahallesinde ikamet eden bir grup vatandaş İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.
GÖRÜŞ,ÖNERİ VE DÜŞÜNCELERİNİ DİNLİYORUZ
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Serinyol 8.Komando Tuğay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Karahan ile ziyarette kentimize yapılacak olan öğretmen evinin ihale projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Denizciler Mahallesinde ikamet eden bir grup vatandaş ile bir araya gelerek görüş,öneri ve düşüncelerini dinledik” dedi.
İSTİŞARELERE DEVAM EDİYORUZ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür ediyorum.Toplumun farklı kesimlerden bizleri ziyarete gelen konuklarımız çeşitli projeler ve çalışmalar ile ilgili görüşüyor,karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.Aynı zamanda bizlere iletilen sorun ,öneri ve talepleri dinliyoruz” dedi.
Konuklar ise çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar dileyerek farklı konularda görüş alış verişinde bulundular.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>