KARTAŞ SİGORTA HATAY’DA YİNE “NUMBER ONE”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da sigortacılık sektöründe yılların verdiği bilgi birikimi ve teknoloji odaklı altyapısıyla başarıyla hizmet veren Kartaş Sigorta, 2020 yılında Hatay il birincisi oldu. Kartaş Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karaçalı, 2020 yılının yanı sıra daha önceki yıllarda aldığı ödüllerle başarısını taçlandırmayı sürdürüyor. Sigortacılık branşlarında doğru ürün çeşitliliğiyle hizmet veren başarılı girişimci Hasan Karaçalı yönetimindeki Kartaş Sigorta, üstün hizmet anlayışıyla sigortalıların haklarını koruyarak ve en doğru sigorta çözümlerini üreterek birinciliği hak etti.
Dinamik hizmet anlayışıyla müşterilerinin sorun ve taleplerine her zaman kulak veren Kartaş Sigorta, alanında yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek müşterileriyle paylaşmayı sürdürüyor. Müşterilerin tüm soru ve sorunlarını en kısa zamanda çözümleyen Kartaş Sigorta, kapsamlı ve ekonomik ürün sunumlarıyla da her zaman gözde bir firma olmayı aldığı ödüllerle de tescilliyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>