HBB EKİPLERİ VATANDAŞLARIN SAĞLIĞINI KORUYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

HBB’NİN DENETİMLERDEKİ AMACI TÜKETİCİYİ KORUMAK
HBB’NİN ÖNCELİĞİ VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI
Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıda ürünleri tüketmesi için her ilçede yaptığı denetimlerine devam ediyor.
ANTAKYA VE DEFNE’DEKİ 42 KASAP DENETLENDİ
Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı gıda mühendisleri, bu hafta içinde Antakya ve Defne’de 42 kasabı denetledi.
Büyükşehir ekipleri, denetimlerde etlerin mühürlerini, belgelerini ve iş yerlerinin temizlik durumunu kontrol etti. Vatandaşların sağlığını gözeten ve kurallara uyan esnaflara teşekkür etti.
HBB ekipleri ayrıca, pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle iş yeri sahipleri ve çalışanlarının maske-mesafe-hijyen kuralına da uygun davranıp davranmadığını kontrol etti.
Tespit edilen eksiklikleri iş yeri sahiplerine ileten Büyükşehir ekipleri, yaptıkları denetimlerdeki temel amacının tüketiciyi korumak olduğunu ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>