Ayşen ile Burak Milli ömür boyu mutluluğa evet dediler

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Bir süredir nişanlı olduğu Ayşen Bolat ile nikah masasına oturan Anadolu Ajansı İskenderun muhabiri Burak Milli, İlçe Emniyet Müdür Nevzat Güneş’in şahitli yaptığı törenle evliler kervanına katıldı.
İskenderun Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen törene Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Emniyet Müdür Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Burak Milli’nin çok sayıda meslektaşı ilgi gösterdi.
İlçe Emniyet Müdür Nevzat Güneş, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Berkay Arıkan’ın şahitliğinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diye Ayşen ile Burak Milli çifti birlikteliklerini resmileştirdiler.
Törende Belediye Başkanı Fatih Tosyalı nikahlarını kutladığı genç çiftlere iyi bir birliktelik için 4 (S) Sevgi, saygı, sadakat ve sabır tavsiyesinde bulundu.
Genç çiftin nikahlarını kutlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da nikah cüzdanını ‘hayırlı olması dileğiyle’ gelin Ayşe Milli’ye teslim etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>