GÖKMEYDAN ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEN “YUMURTA BAYRAMI” ETKİNLİĞİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen, ’30 Mart Yumurta Bayramı (Ğiyd Sabatağş)’ etkinliğine katıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ’30 Mart Yumurta Bayramı (Ğiyd Sabatağş) etkinliğine katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocuklarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Asaf Güven, “ Hepinizi sevgiyle kucaklayarak selamlıyorum. Bizim ğiyt sabatağş dediğimiz yöresel bir günümüz var. Diğer adıyla da yumurta bayramı. Biz bu bayramı çok farklı şekillerde kutlamak istiyorduk, festival şekline dönüştürmek istiyorduk ama maalesef bütün dünyayı saran bu covid 19 nedeniyle kısıtlamalarımız var. İnşallah bundan kurtulacağız. Engelsiz olan ve her şeyi aşabilecek çocuklarımızı sevindiren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu bayramı önümüzdeki yıllarda çok daha coşkulu kutlayacağız,” ifadelerini kullandı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “ Halk arasında yumurta bayramı olarak ta bilinen, yerel dilde ğiyt sabatağş dediğimiz bayramımızı tebrik ediyorum. Hep birlikte böyle güzel bayramları sağlık ve huzur içerisinde geçirmeyi temenni ediyorum. Bir sonraki bayramı, inşallah hastalığı da pandemiyi de geride bırakarak daha coşkulu kutlamalarla sizlerle birlikte olmayı temenni ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu ifade ederek iyi bayramlar diliyorum,” şeklinde konuştu.
Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, “ hazırlıklarda katkısı olan bütün arkadaşlarıma, burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Mutlu bayramlar diliyorum. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Her daim çocuklarımızın yanında, inanılmaz destek veriyor. Bugün desteğini gezici traktörle de verdi. Çocuklarımız inanılmaz mutlu oldu. Birazdan gezici traktörle gezi düzenleyeceğiz. Başkanıma çocuklarım adına teşekkür ediyorum,” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>