İTSO’dan Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezine Nezaket Ziyareti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner ile birlikte bölgemizde yakın zamanda hizmete giren Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezine nezaket ziyaretinde bulundular.
Mustafa Kemal Mahallesinde hizmete giren Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi Pazarlama ve İş Geliştirme sorumlusu Mehmet Gassaloğlu İTSO Yönetimine hastane birimlerini gezdirerek cihazlar ve göz tedavileri ile ilgili teknik bilgiler verdiler.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında; “Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezinin Bölgemizde hizmete girmesi çok önemli. Son derece modern, hijyenik, teknolojik ekipmanların tıp merkezinde yer aldığını gördük. Zaten İTSO ile Hastaneniz arasında indirim protokolü de yaptık. Üyelerimiz gönül rahatlığı ile gelip göz tedavilerini yaptırabilirler” dedi.
İTSO Başkanı Yılmaz, İskenderun’da yeni açılan sağlık ve istihdam noktasında önemli bir hizmeti yerine getiren Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi yetkililerine yeni yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>