İTSO’dan Home Cake Restaurants’a Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üye ziyaretleri kapsamında şehrimizde faaliyet gösteren Home Cake Restaurants’ı ziyaret etti.

İskenderun halkına Hatay mutfağının en lezzetli yemeklerini kalite ve hijyenik ortamda sunan Home Cake Restorants İşletmecisi Aydın Celal Sökmen Gülşen Sökmen ve ekibine İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, hayırlı işler diledi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Home Cake Restorants işletmecileri; “Bu gün İTSO yönetimini ağırlamaktan dolay onur duyduk. Hatay sofralarının lezzet ve kalitesini şehrimizde halkımız ile buluşturduk. Bizim soframız hayattır. Bizleri bir araya getiren kaliteli malzemedir. Hatay mutfağı 700 yıllık geleneği ile insanları bir masanın etrafına toplar. Restoranımızı açtığımız günden bu yana halkımıza lezzeti tattırmanın mutluluğu ile çalışmalarımızı büyük bir şevk ile sürdürüyoruz” dedi.
Home Cake Restorantsın ziyaretinde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>