İTSO Başkanı Yılmaz, Genç Şampiyonları Tebrik Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Kick Boks Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu ve beraberinde Kick Boks Şampiyonası’nda üstün başarılar elde eden sporculardan oluşan heyet; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.
8 – 11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen “6. Uluslararası Kick Boks Avrupa Şampiyonasına İskenderun’u temsilen katılan MCU Sports Akademy Kick Boks Takımı, üstün performansıyla; 3 Şampiyonluk Kupası, 3 Altın Madalya, 2 Gümüş Madalya ve 5 Bronz Madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attılar
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üstün başarısıyla Uluslararası Kick Boks Avrupa Şampiyonası’na iz bırakan İskenderun MCU Sports Akademy Kick Boks Takımı’nın teknik ve idari yöneticileri ile tüm sporcularını tebrik ederek, katılacakları tüm müsabakalarda kolaylık ve başarılar diledi.
Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt yer aldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>