HATAY’IN DOSTLUK VE TİCARET ELÇİSİ “İBRAHİM EDHEM SUNAR”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

 

İş dünyasında yenilikçi girişimleriyle, spor dünyasında da Atakaş Hatayspor’a sağladığı katkılarla adından söz ettiren işadamı İbrahim Edhem Sunar, yurt dışında da Hatay’ı başarıyla temsil ediyor.
Entelektüel birikimi, yüksek enerjisi, mütevazi duruşu ve ileri görüşlülüğüyle Uzakdoğu, Avrupa, Amerika ve Afrika’da diplomatlar, bakanlar, iş dünyasından isimler ve devlet başkanlarıyla görüşen işadamı Edhem Sunar, dostluk ve ticaret köprüleri kurarak Hatay’ı başarıyla temsil ediyor.
Hatay’ın ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi ve güçlenmesi adına tüm enerjisini ortaya koyan Sunar, Hatay’ın dünyaya tanıtımında ve iyi ilişkilerin geliştirilmesinde aktif roller üstleniyor. Pandemi dönemine rağmen dünyadaki yatırım fırsatlarını araştırmak üzere pek çok ülke gezen ve yatırımcıları Hatay’a davet eden işadamı Edhem Sunar, gittiği ülkelerde Atakaş Hatayspor’a katkı sağlayacak oyuncuları da yakından takip ediyor. Bölgemizin ticaretten aldığı payın artması için her zaman sorumluluk bilinciyle hareket eden, proje ve çözüm üreten yapısıyla da bölgeyi hem sporda hem de ticari ilişkilerde yeni ufuklara taşıyan girişimci işadamı, aynı zamanda iyi bir insan sarrafı. Azim, istikrar ve başarıyı simgeleyen bir hayat hikayesi var. Başarısının kaynağı kendine olan özgüveninden ve dünyaya vizyoner bakışından geliyor. Bilgi birikimini ve zekasını en güzel şekilde değerlendiren ender insanlardan biri.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>