WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

<div id="error"><p class="wpdberror"><strong>WordPress veritabanı hatası:</strong> [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]<br /><code>SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_yoast_indexable`</code></p></div>HATAY SPOR 3 GENÇLERBİRLİĞİ 1 - Hatay Metropol

HATAY SPOR 3 GENÇLERBİRLİĞİ 1

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Atakaş Hatay Spor, Antakya Atatürk stadında oynanan ve Arda Kardeşler, Mustafa Emre Eyisoy ile Kamil Çetin’in yönettiği müsabakada Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup ederek rakibini ateş hattında bıraktı.
Atakaş Hatayspor’a galibiyeti, 8. dakikada Aabid, 51 ve 84. dakikalarda ise Mame Diouf’un golleri getirdi. Gençlerbirliği’nin tek sayısı, 78. dakikada penaltıdan Piris’in ayağından geldi.
Bu sonuçla Hatayspor, yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı ve puanını 57’ye yükseltti. Üst üste 2. yenilgisini alan Gençlerbirliği ise 35 puanda kaldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>