POLİS VE JANDARMADAN ‘TRAFİK HAFTASI’ KORTEJİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da, trafik haftası münasebetiyle jandarma ve polis trafik ekipleri kent meydanında kortej düzenledi. Merkez ilçe Antakya’nın Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda jandarma ve trafik personelinin katılım gösterdi.
İDRİS KAN: “TRAFİKTE EN KOLAY OLAN KURALLARA UYMAKTIR”
Kortej öncesi konuşan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü İdris Kan, “Bu sene kısıtlamalardan dolayı bu şekilde kutlamamızı gerçekleştiriyoruz. Sloganımız evdeyim ama trafik kuralları aklımda. Bu şekilde vatandaşlarımız evden bizleri takip edecekler. Trafikte en kolay olan kurallara uymaktır. Kurallara uyarsak ne can kaybımız olur ne de maddi hasarımız olur. Tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya davet ederek, trafik haftalarını kutluyorum” dedi.
MURAT AKYÜZ: “EVDEYİM AMA TRAFİK KURALLARI AKLIMDA!”
Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Murat Akyüz ise “Öncelikle trafik haftamız kutlu olsun, Hatay İl Jandarma Komutanlığı olarak teknoloji ile donatılan trafik timlerimiz ile vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Evdeyim ama trafik kuralları aklımda’ mottomuzu unutmayalım” mesajında bulundu.
TAM KAPANMADA MUAF OLAN SÜRÜCÜLERE UYARI
Gerçekleşen kortejin ardından müdür İdris Kan ve beraberinde trafik ekipleri, tam kapanmada muaf olan sürücülere emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulunarak bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>