Baki Ülkücüler ve Alperenler Derneği’nde Başkan Adem Yelmez güven tazeledi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Geçtiğimiz aylarda kurulan Baki Ülkücüler ve Alperenler Derneği, geçici yönetimle başarılı faaliyetlere imza atmıştı. Başkanlığını mütevazi ve idealist kişiliğiyle tanınan Adem Yelmez’in yaptığı Baki Ülkücüler ve Alperenler Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yine Adem Yelmez başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, yeni proje ve çalışmalar için kolları sıvadı.
Tek liste halinde gidilen kongrede konuşan Başkan Adem Yelmez, sosyal aktivitelerde görev ve sorumluluklar üstlenmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Derneğe gösterilen yoğun teveccühün ve katılımların memnuniyet verici olduğunu belirten Yelmez, emek veren gönüllü kişilerle ‘biz’ odaklı ekip ruhuyla hareket edeceklerinin mesajını verdi. Yapılan kongrede yönetim listesi şöyle şekillendi:
Yönetim Kurulu Asil:
Adem Yelmez, Eşref Tarık Dağlı, Ahmet Güngör, Miraç Özoğlu, Ebru Öz, Serkan Dönmez, Mehmet Atilla Sucuoğlu.
Yönetim Kurulu Yedek: Bayram Yarar, Gökhan Güldür, Önder Güler, Hatice Kılınç, Faruk Ergüder, Esmehan Yelmez, Sergen Berberoğlu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>