KUYUMCULAR VE SAATÇİLER ODASI’NDAN SANATA KATKI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kuyumcular Odası, eski Kuyumcular Çarşısı yan duvar üzerindeki İskenderun manzarasını yenileyerek sanata katkı sundu. Sanatçı Erdoğan Akın’ın çizdiği Anıt Alanı, iskele ve dağ manzarası Görenlerin beğenisini topladı. İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, duvarı boyamak için haftarlaca uğraş veren Erdoğan Akın’a, emeği ve güzel çizimi için teşekkür ederken, günün anısına ikili kahve fincanı hediye etti.
Başkan Uğur Fırat konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede özetle “Elimizden geldiğince odamıza, topluma ve İskenderun’a yararlı işler yapmak gayretindeyiz. Yeri ve zamanı geldikçe kamu ve toplum yararı olan etkinliklerimiz devam edecektir. Sivil toplum örgütü olarak her daim üzerimize düşenin fazlasını yapmak çabasında olacağız. Bana yardımcı olan oda yönetim kurulu üyelerine, oda üyelerine çok teşekkür ederim. Sanatçı Erdoğan Akın bize güzel bir eser kazandırdı. Ona da ayrıca özel olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>