Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Şubesi’nin 14. Genel Kurulunda Doğan Erten Güven Tazeledi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) İskenderun Şubesi’nin 14. Genel Kurulu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti
Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Doğan Erten, PÜİS Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Bölge Başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeledi.
Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) İskenderun Şube Başkanı Doğan Erten;” Biz devletimize katma değer, işsizlerimize iş ve istihdam sağlıyoruz. Olağan genel kurulumuza geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimlerden daha da güçlenerek çıkacağız. El birliği ile Sendikamızı daha güçlü yarınlara ulaştırmak için daha çok çalışacağız” dedi.
PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş, Genel Kurulda yaptığı konuşmasında; ”Biz gerçek bir aileyiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece daha güçlü bir sivil toplum kuruluşu olabiliriz. ” dedi.
Genel Kurula katılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yaptığı konuşmasında; “Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Bölge Başkanı Doğan Erten, bizim de Vakıf Başkanımızdır. İskenderun’a ve bölgeye önemli hizmetleri vardır. Kendisine ve tüm sendika yöneticilerine 14. Genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyoruz. ” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş’a günün anısına plaket takdiminde bulundu.
Genel Kurul da ilgili maddeler okunarak, oy birliği ile kabul edildi ve seçime gedildi.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) İskenderun Şubesi’nin 14. Genel Kurulu toplantısına Genel Merkez Yöneticilerinin yanı sıra PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş, Bölgede faaliyet gösteren işletmeler ve sendika üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Esnaf Oda Başkanları ve üyeler katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>