Gurbetçi aile şifayı BATIGÖZ İSKENDERUN’da buldu… Relex Smile bıçaksız ağrısız lazer yöntemiyle 1 günde gözlüğe son!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Türkiye ve yurt dışında şubeleri bulunan Batıgöz Sağlık Grubu bünyesindeki BATIGÖZ İSKENDERUN’da en son teknolojik yöntemlerle bıçaksız, ağrısız, kişiye özel lazer yöntemleriyle 1 günde gözlüklerden kurtulmanız mümkün. Almanya’daki gurbetçi ailelerden Avara ailesinin evlatları Çağatay Alper Avara, Batıgöz İskenderun’da Relex Smile bıçaksız lazer yöntemiyle operasyon geçirerek 1 günde gözlüklerden kurtuldu ve sağlığına kavuştu.
Batıgöz İskenderun’un başarılı Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Alper Gülücü tarafından gerçekleştirilen 10 dakikalık Relex Smile laser yöntemiyle uzun yıllardan bu yana çektiği astigmat sorunundan kurtularak ertesi günü net görmeye başlayan Çağatay Alper Avara, Op.Dr. Alper Gülücü’ye ve hastane yönetimine teşekkür etti.
“İYİ Kİ BATIGÖZ İSKENDERUN VAR… İYİ Kİ GELMİŞİZ…”
Çağatay Alper Avara’nın babası Çetin Avara da yaptığı açıklamasında Op.Dr.Alper Gülücü ve Batıgöz İskenderun’un başarılı Müdürü Mehmet Gassaloğlu’na teşekkür ederek, “Açıkçası İskenderun’da böyle bir tedavi yöntemi ve teknolojinin olduğunu bilmiyorduk. Evladım 10 dakikalık ağrısız, sızısız, bıçaksız ileri teknoloji lazer yöntemiyle 1 günde gözlüklerden kurtuldu. Operasyonun ertesi günü net görmeye başladı. Adana ve Gaziantep’i de araştırdık, ancak en uygun şartların İskenderun Batıgöz’de olduğu sonucuna vardık. Bu yöntem bölgede başka yerde yok gibi. Yoksa en yakın Konya ve Ankara’ya gitmek zorunda kalacaktık. Bıçaksız bu yöntemle lazer ameliyatı için hiç şehir dışına çıkmanıza, yollara düşmenize gerek yok. İyi ki Batıgöz İskenderun var. İyi ki gelmişiz. Bu sistem Almanya’da pahalı. Batıgöz İskenderun’da konfor ve kalite güzel, doktor ve personel de ilgi ve alakalarını esirgemiyor. Böyle imkanların ülkemizde ve bölgemizde olması gurur veriyor. Türkiye sağlıkta dünya ülkeleriyle yarışıyor” şeklinde görüş ortaya koydu.
Göz operasyonuyla sağlığına kavuşan Çağatay Alper Avara, doktoru Op.Dr.Alper Gülücü’yle resim çektirmeyi ihmal etmedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>