Arsuz İssos Otel’de Eylül ayından itibaren konaklamada yüzde 50 indirim

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İssos Otel, uzun yıllardan bu yana kaliteli hizmet ve misafir memnuniyetini vazgeçilmez ilke olarak benimseyerek hizmet veriyor. Doğası, denize sıfır konumu, aqua parklı havuzuyla konuklarına eşsiz bir tatil keyfi yaşatan Arsuz İsos Otel, otelcilik hizmet kalitesiyle adından söz ettiriyor. İssos Otel’in başarılı Müdürü Mustafa Korkmaz, Eylül ayından itibaren konaklamada yüzde 50 indirim uygulamasına gideceklerini açıkladı. Hem yerli hem de yabancı konukların tercihi konumundaki İssos Otel, üst düzey toplantıların ve düğünlerin de vazgeçilmez mekanı. Denize sıfır konumlanan özel plajı, 3 adet açık yüzme havuzu ve hem çocuklar hem de yetişkinler için su kaydıraklarıyla hizmet veren İssos Otel, sıradışı dekorasyonu ve hijyeniyle hem aileler hem de çiftler için konfor sağlıyor.
Her şey dahil konseptinde hizmet verdiklerini kaydeden Arsuz İssos Otel Müdürü Mustafa Korkmaz, “2021 yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptık. Yerli ve yabancı konuklarımızın otelimize gösterdikleri ilgiyi sonsuz teşekkür ediyoruz. Koşulsuz konuk memnuniyeti bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Eylül ayından itibaren konaklamada yüzde 50 indirimimiz var” şeklinde görüş ortaya koydu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>