HATSU’DA HİZMETLER ‘MUHAMMED İKBAL POLAT’LA ŞAHLANIŞA GEÇTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürlüğü’ne geçtiğimiz aylarda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından Muhammed İkbal Polat’ın getirilmesiyle birlikte HATSU hizmetlerine adeta sihirli değnek değdi. Daha önceleri hantal yapısıyla eleştirilere neden olan HATSU, Genel Müdür Muhammed İkbal Polat döneminde kaynaklarını en verimli şekilde değerlendiriyor. “Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam” ilkesiyle altyapı yatırımlarına her hafta yenisini ekleyen HATSU’nun hizmet sağanağı Hatay genelinde devam ediyor. HATSU Genel Müdürlüğü vatandaştan gelen talep doğrultusunda su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ediyor, halkın memnuniyetini üst düzeyde tutuyor.
Kolayı herkes yapar, önemli olan zoru başarmaktır. Gece gündüz demeden 7/24 görevinin başında olan HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, tüm ilçeleri gezerek altyapı yatırımlarını ve sorunları yakından takip ediyor. Çalışma stilinde disiplin ön planda olan vizyon sahibi Genel Müdür Polat, belediyecilik tecrübesi, dinamik ve istikrarlı yapısıyla orijinal işlere imza atıyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>