NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDA YIL BOYU BAŞARI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Eğitimci olmak zordur ve kutsaldır. İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili, neşe ve yeni umutlarla çaldı. Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nun vizyoner ve başarılı müdürü Mehmet Çörtük, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, geleceğimiz olan çocuklarımızın “her zaman en iyiye” düşüncesiyle çok yönlü yetişmeleri için fedakar öğretmenlerle birlikte çaba ve emek verdiklerinin altını çizdi. Kendini işine adamış, disiplinli, yenilikçi ve üretken olarak farklı bir yönetici portresi ortaya koyan Okul Müdürü Mehmet Çörtük, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde yaptığı konuşmasıyla öğrencilere inanç, özveri ve cesaret aşıladı. Çocukları hem akademik hem de sosyal açıdan hayata hazırlayan İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu, öğrencilerin değerlerini bulduğu sıcak bir eğitim yuvası olarak hafızalarda yer alıyor.
Okulda güvenlik görevlisi Serdar Polat da, eğitim yuvasına giriş çıkışlarda pandemi kurallarını eksiksiz uyguluyor, disiplinli tavırlarıyla da kuş uçurtmuyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>