MİTHATPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN EMNİYET MÜDÜRÜ NEVZAT GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap Köklü ve öğrenciler İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret edip, eğitime göstermiş olduğu destek ve okul önlerindeki uygulamalarından ötürü teşekkür ettiler ve görevlerinde başarılar dilediler..
İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, bugün
Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı ve Köklü Süt Ürünleri işletmecilerinden iş insanı Mehtap Köklü ve öğrencileri kabul ederek bir araya geldi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, eğitime katkının geleceğe yatırım olduğunu belirti.
Öğrencilerimize her zaman sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Müdür Güneş, eğitime katkı sunmaya, öğrencilerimizin güvenliğini canla başla sağlamaya devam edeceklerini önemle hatırlattı.
Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu ise, Müdür Güneş’e özverili çalışmaları ve eğitime göstermiş olduğu önemden dolayı teşekkür ederek, görevinde muvaffakiyetler diledi.
Ziyaret çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>