MUTLULUKLAR!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, eşi Dr. Ayşenur Yönden ile birlikte Kaymakamlık personeli A. Arzu Koçkal’ın kızı Nilay ile Ciğerli Ailesinin oğlu Ökkeş Ciğerli çiftinin düğün törenine nikah şahidi olarak katıldı.
Kaymakam İskender Yönden; sevgi gemisine binerek, mutluluk denizinde yelken açan çifte bir ömür boyu sevgi, saygı, sadakat ve mutluluk dilerken, Koçkal ve Ciğerli ailelerine de hayırlı olması yönünde temennisinde bulundu.
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından, Nilay ve Ökkeş çiftinin nikahının kıyılmasının akabinde Evlilik Cüzdanı geline teslim edildi.
Düğün törenine; Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr.Ayşenur Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, emniyet mensupları ve mesai arkadaşları ile davetliler katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>