ÇOCUKELİ ANAOKULU FARKINI VE GÜVENİNİ HİSSETTİRİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da kaliteli eğitimi ve uzman eğitim kadrosu açılan Çocukeli Anaokulu, kısa süredeki başarısıyla adından takdirle söz ettiriyor..
Numune Mahallesi Gelişim Hastanesi ara sokağında 1500 metrekare behçeye sahip Çocukeli Anaokulu, Hatay’ın ilk butik ve sıra dışı anaokulu olma özelliğine sahip.
Oyun parkından, oyun alanlarına, ekolojik bahçesinden ağaç eve kadar mükemmel dizayn edilmiş okulda, çocuklar kendini rahat ve huzurlu hissediyor.
Geniş ve kaliteli eğitim kadrosu ile güven veren yönüyle velilerin ilk tercihi haline gelen Çocukeli Anaokulu’nda sık sık bahçe etkinliklerine yer verilirken, çocuklar doğa ile başbaşa gün geçirmenin keyfini de yaşıyor.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra çocuklarımızın eğitim hayatlarına donanımlı bir şekilde başlayabilmeleri için dersler profesyonel bir kadroyla yürütülüyor..
Sınıf öğretmenleri, İngilizce, müzik,görsel sanatlar, jimnastik ve zeka oyunları, binicilik gibi branş öğretmenlerinin yer aldığı eğitim kadrosunda mutlu kendine güvenen bireyler yetiştiriliyor..
Ayrıca Montessori eğitimiyle çocuklarımıza yaparak yaşayarak öğrenme becerileri kazandırılırken, hayvan ve doğa sevgisi aşılanıyor. Okul bünyesinde hayvan dostlarımız midilli atımız Karamel, keçimiz İnatçı Yumak, kaplumbağa Ceviz ve Tavşanlar Zıp Zıp’la Tüylü bu sevgi bağı güçleniyor..

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>