ÖZEL ANTAKYA TEKNOKENT KOLEJİ İLE ANTAKYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay İlinin Antakya İlçesinde mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği Protokolünün en üst düzeyde sağlanması amacıyla Özel Antakya Teknokent Koleji İle Antakya OSB arasında işbirliği protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Sn. Emrullah AVCI, Okul Müdürü Fırat GÜVERCİN ve Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Sn. Tahsin KABAALİ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lütfullah BAKIR, yönetim kurulu üyeleri Ahmet TANER ve Hüseyin KAZAR’ın katılımlarıyla İşbirliği Protokolü imzalandı.
Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Sn. Emrullah AVCI;
“Geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı,kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiştirme hedefi ile yola çıktık. Akademik Eğitimin yanı sıra Teknik eğitimimizi donanımlı 16 Atölyemizde gerçekleştirmekle birlikte, EĞİTİM-ÜRETİM-İSTİHDAM odaklı GELECEĞİN EĞİTİM MODELİNİ uygulamaktayız. Bu minvalde imzalanan protokolün başta velilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Sn. Tahsin KABAALİ ise;
“İmzalanan protokolle AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün karşılanabilmesi adına önemli bir adım atılmıştır. Protokolün başta AOSB’nin yatırımcıları olan İş adamlarımıza ve Antakya’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>