Serpme kahvaltı ve nefis yemeklerin gözde adresi: Robert’s Coffee

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın yeme içme kültürünün önemini bilen bilir. Dostlarla  buluşmak, iş çıkışı stres atmak ya da günün belli bir saatinde kafa dinlemek için İskenderun’da tercih edilebilecek mekanların başında Robert’s Coffee geliyor.

Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi zemin katında uzun yıllardan bu yana müdavimlerini ağırlayan Robert’s Coffee, mükemmel ambiansı ve lezzetleriyle adından söz ettiriyor. Genç ve başarılı işadamı İlyas Orhan’ın sahipliğini yaptığı İskenderun Robert’s Coffee, kusursuz lezzetlerinin yanı sıra huzur veren ortamıyla içinizi ısıtan bir mekan. Bu güzel mekanda serpme kahvaltıdan, öğle ve akşam yemeklerine kadar envai çeşit lezzetler damaklarda zengin bir tat bırakıyor. Sağlıklı ve hafif yiyecekler de bulmak mümkün burada. Muazzam kahve çeşitlerinin yanı sıra tatlılar da çok güzel, sunumları çok şirin. Sessiz, sakin ve huzur dolu bir kafe restoran. Yemeklerinin lezzetine doyum olmuyor. Çalışanları da sizi her an bir şeye ihtiyacımız var gibi sürekli iletişim halindeler ve güler yüzlüler. Özellikle hafta sonları serpme kahvaltısı çok talep görüyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>