ANKARALI MUHTARLARDAN GENEL MÜDÜR POLAT’A ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, Ankara’nın farklı mahallelerinden Hatay’a gelen mahalle muhtarlarını ağırladı.

Sosyal, kültürel değerler ve hizmet anlayışı kapsamında istişarelerin yapıldığı ziyarette Genel Müdür Polat, birliğin, beraberliğin, inancın ve cesaretin hizmet noktasından bir değer olduğunun altını çizerek, Hatay’a ve HATSU’ya gerçekleştirilen ziyaretten dolayı kıvanç duyduğunu belirtti.

Ayrıca Genel Müdür Polat, Gastronomi şehri ve EXPO 2021’e ev sahipliği yapacak Hatay’da yapılan içme suyu, arıtma tesisleri, kanalizasyon ve yağmursuyu gibi altyapı yatırımları hakkında konuklarını bilgilendirdi.

Hatay’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizen mahalle muhtarları, hizmet bağlamda yapılan istişarelerin yerel bazdaki ilişkilerin daha güçlendirdiğini belirterek, yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Mahalle muhtarları, gösterilen ilgiden dolayı Genel Müdür Polat’a teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>