Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Keleş, İTSO’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

5-10 Ekim Tarihleri Arasında İstanbul’da Hatay Kültür ve Gastronomi etkinlikleri Düzenleniyor

İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Keleş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.
İstanbul’da Hatay Kültür ve Gastronomi etkinlikleri kapsamında 5-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Hatay Günleri açılışına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı davet eden Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Keleş; “Güzel ilimiz Hatay’ın İstanbul ve çevre illerinde ikamet eden insanlarımıza çeşitli yönleri ile tanıtımını sağlamak, metropolde yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirmek amacı ile düzenlenecek İstanbul Hatay Kültür ve Gastronomi Ekinlerinin açılışında sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İstanbul’da Hatay’ın tanıtımına katkı sağlamak için hepimize görevler düşmektedir. Medeniyetler şehri Hatay’ımızı İstanbul’da en iyi şekilde tanıtmak ve böylesi önemli kültür ve Gastronomi etkinliğinde bulunmak bizleri onurlandıracaktır” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>