Batıgöz İskenderun’un vizyoner profesyoneli: Mehmet Gassaloğlu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hizmete girdiği günden bugüne kadarki süreçte hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutan Batıgöz İskenderun, sağlık sektöründe başarıyla ilerliyor. Batıgöz İskenderun Genel Müdürü Mehmet Gassaloğlu, deneyimli, bilgili ve donanımlı olmasının yanı sıra pozitif ve anlayışlı yaklaşımıyla hem değerli sağlık çalışanlarına hem de hasta ve yakınlarına moral desteği veriyor. Görevine sevgi ve bağlılığı, kendinden emin duruşu, işine, çalışanlara ve hastalara saygısı, haklı başarısının en net göstergeleri.
Batıgöz İskenderun, alanında uzman ve deneyimli tıbbi kadro ile modern tıbbın en gelişmiş cihazlarıyla hasta konforunu ön planda tutarak hasta memnuniyetini en üst noktalara taşıyor. Gurbetçi aileler özellikle göz operasyonlarında Batıgöz İskenderun’u tercih ederek, uluslararası kalitede konforlu mekanlarda sağlık hizmeti aldıklarını belirterek, Batıgöz İskenderun yönetimine teşekkür ediyor. Sadece Hatay’a değil, tüm çevre illere, Almanya ve Fransa başta olmak üzere gurbetçilere de hizmet veren Batıgöz İskenderun, yeni hedeflere doğru emin adımlarla yol alıyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>